Kwalitatieve coniferen uit Groningen voor een voordelige prijs

Kwalitatieve coniferen uit Groningen krijg je bij de Coniferenwinkel voor een voordelige prijs. De kwaliteit van onze coniferen is gegarandeerd. Het gaat immers om twee van de beste coniferen, namelijk de Thuja Occidentalis Brabant en de Thuja Plicata Excelsa. Twee soorten die in Nederland een gretige aftrek vinden. En dat is niet voor niets, want de Brabant en de Excelsa zijn gekenmerkt door hun sterke karakters. Ze zijn namelijk:

  • groenblijvend (wat betekent dat hun naalden niet uitvallen)
  • winterhard (wat betekent dat ze bestand zijn tegen winterse omstandigheden)
  • geschikt om te planten op verschillende ondergronden
  • snel in staat om te uit te groeien tot een volle, dichte haag (ze behalen een groei van circa 25-30 centimeter per jaar)

Met deze sterke kenmerken lijkt de keuze snel gemaakt. Maar is er ook nog een verschil tussen de twee coniferen? Die is duidelijk te zien op één vlak. Waar de Brabant duidelijk te herkennen is aan zijn lichtgroene naalden zijn die van de Excelsa donkergroen. Aan u de keus wat u mooier vindt.

Coniferen uit Groningen online bestellen en betalen met iDeal

Heeft u een keuze gemaakt tussen de Brabant en de Excelsa dan kunt u onze coniferen uit Groningen bestellen via onze website. Dat gaat kinderlijk eenvoudig. Vul de bestelmodule in en geef aan hoeveel planten u wilt, welke hoogte ze moeten hebben bij de levering en hoe u ze geleverd wilt hebben. Hier heeft u de keuze om de coniferen op te halen of bij u thuis te laten bezorgen. Betalen verloopt eenvoudig, snel en bovendien op een betrouwbare manier via het online betaalmiddel iDeal.

Eerste weken behoeven coniferen uit Groningen intensieve zorg

Zodra de bestelde coniferen uit Groningen zijn bezorgd en u ze heeft geplant behoeven ze de eerste weken intensieve zorg. U geeft ze de beste zorg door ze veelvuldig water te geven. Doe dit het liefst zo’n 2 à 3 keer per week om een goede groei te realiseren. Heeft u vragen over de verzorging van de coniferen of over het bestellen van coniferen uit Groningen, neem dan gerust contact met ons op.

Coniferen al v.a. € 3,25 | Bezorging v.a. € 34,95!
Stappen:
  • 1. Bestellen
  • 2. Uw gegevens
  • 3. Mest advies
  • 4. Afronden
Kies uw conifeer:
Hoogtes en aantallen:
  • De hoogtes waarin de coniferen leverbaar zijn is afhankelijk van het type conifeer. Selecteer daarom eerst het gewenste type conifeer.
Hoeveel coniferen heeft u nodig?

Voor een coniferen haag moet u rekening houden met 2,5 conifeer per meter. (rekenhulp)

Levering:
Ik wil de coniferen:

77 Coniferen voor Annette Barlo, BananaSplit Tros

Veilig en betrouwbaar online betalen via uw eigen bank met iDEAL

Alle voordelen van bestellen via de coniferenwinkel.nl op een rij